Resultaten voor bed and breakfast de haan

bed and breakfast de haan
Villa Gallica.
Welcome to Villa Gallica. Gelegen in het hartje van het rustige De Haan verwelkomen wij U graag in ons historisch kader. Villa Gallica beschikt over alle troeven om U een aangenaam verblijf te bezorgen. Gelegen op drie minuten wandelafstand van het strand en op 150m van het pittoreske tramstation zijn wij ideaal gesitueerd voor een strandvakantie. of om de omliggende kustgemeentes en Brugge te bezoeken. Villa Gallica werd Gebouwd in 1890 en alle kamers werden gerenoveerd in 2003. Na een wandeling of na een dagje strand, een douche is essentieel. Informatie of een film, altijd leuk om even TV te kijken. Blijf in contact met de buitenwereld, en deel uw vakantie met anderen. Een beetje natuur in het huis. Zeer nuttig om omgeving te verkennen. Uitgebreid en smaakvol ontbijt. Alle Prijzen zijn in Euro, inclusief breakfast en afhankelijk van het seizoen dat U verkiest.
Amylia BB Bed and Breakfast Oostlaan 18, 8420 De Haan Wenduine.
Vriendelijk onthaal, heel verzorgd en uitgebreid ontbijt in een gezellig kader. De B B was nog maar 1 week operationeel, maar daar was niets van te merken. Knarf Via Booking.com. Klik hier om te reserveren. Over BB Amylia. Deze gloednieuwe Bed and Breakfast uitgebaat door Gert Silvie, gelegen in het hartje van Wenduine De Haan op slechts 100m van het strand, beschikt over 8 gezellig en stijlvol ingerichte kamers die elk over een eigen toilet en badkamer beschikken.
Bed and breakfast Het Zonnehuis De Haan exclusive interior design in a private guesthouse.
Bed breakfast Toerisme De Haan.
Samenwerking met reisbureaus. Bekijk op kaart. Wanneer: Van 1 januari tot 31 december. Budget: 11500, 18000., 8 gezellige en stijlvol ingerichte kamers. Wanneer: Van 15 december tot 31 december. Wanneer: Van 1 januari tot 31 december. Waar: De Haan. Budget: 12500, 16900., Gebouwd in 1929 als zomerhuis voor generaal Timmerman, door architect Vaerwyck en geĆÆnspireerd op landhuizen gebouwd door de beroemde Engelse architect Lutyens. Het Zonnehuis werd volledig gerestaureerd en heringericht door Jan Vermast Interiors en heeft haar grandeur van weleer herwonnen. Nu is het een exclusieve Bed Breakfast, een ander deel van het huis een luxe vakantie-woning en de showroom voor het interieurbedrijf.
Bed and breakfast BB Estee, De Haan, Belgische kust, Belgi.
Bed and breakfast BB Estee. Belgi Belgische kust De Haan. BB Estee ligt in De Haan en biedt een tuin, gratis WiFi en uitzicht op de tuin. Deze bed breakfast beschikt over een terras. Deze bed breakfast is voorzien van 1 badkamer met een douche en gratis toiletartikelen.
BB Yaca De Haan Start.
Paul Delvaux Belg. schilder: 1897-1994: Surrealist is omni present in deze gastenkamer.Het king size bed is voorzien van een electrische bedpositionering voor voet en hoofdeinde en voor beide bedge. Vanaf 50 per nacht. De Wunderlich gastenkamer is klein maar gezellig en voornamelijk bedoeld als een V.I.P.
Bed and breakfast De-Haan selectie Weekendhotel.nl.
Brugge bed and breakfast 69., Bed and Breakfast in Brugge. Overige adressen in De-Haan bed and breakfast.: Het Zonnehuis De-Haan De Coqisserie De-Haan Maison Rabelais De-Haan Villa Beatrice De-Haan Convent De-Haan Marie-marae De-Haan BB belise De-Haan Langhof De-Haan Aurore De-Haan.
www.convent-bb.be.
Het Zonnehuis Bij Jan en Bertrand Met Vier in Bed.
Jan en Bertrand zijn levensgezellen en baten BB Het Zonnehuis in het mondaine De Haan uit. Hun bed and breakfast is volledig in Engelse stijl, tot in het kleinste detail. Met hun 9 jaar ervaring zijn ze de meest ervaren uitbaters van week 1.
Bed Breakfast Le Maquis De Haan Belgium.
BB BELISE Charme Hotel Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
BB te koop. Bed Breakfast in DE HAAN. RESERVEER ONLINE Contacteer. Sfeervol overnachten bij BB voor wie op zoek is naar een rustige vakantie, zowel in de zomer als in BB Belise ligt op 400 meter van het strand en heeft een centrale ligging aan de Belgische kust.
Home Bed breakfast Maison Rabelais De Haan.
Ik ben blij dat u even de tijd neemt om onze site te bekijken. Hopelijk kan ik u genoeg informeren zo niet belt u of mailt u even. Ik maak graag tijd vrij voor u! De villa is in 1939 gebouwd door Notaris Nelson en kreeg de naam" La Pastourelle." nu Bed Breakfast Maison Rabelais. Bed Breakfast Maison Rabelais Normandiƫlaan 4, 8420 De Haan Tel32/0478: 30 70 61 info@maisonrabelais.be Webdesign by Stardekk.

Contacteer ons