Meer resultaten voor bed and breakfast de haan

bed and breakfast de haan
Villa Gallica.
Welcome to Villa Gallica. Gelegen in het hartje van het rustige De Haan verwelkomen wij U graag in ons historisch kader. Villa Gallica beschikt over alle troeven om U een aangenaam verblijf te bezorgen. Gelegen op drie minuten wandelafstand van het strand en op 150m van het pittoreske tramstation zijn wij ideaal gesitueerd voor een strandvakantie. of om de omliggende kustgemeentes en Brugge te bezoeken. Villa Gallica werd Gebouwd in 1890 en alle kamers werden gerenoveerd in 2003. Na een wandeling of na een dagje strand, een douche is essentieel. Informatie of een film, altijd leuk om even TV te kijken. Blijf in contact met de buitenwereld, en deel uw vakantie met anderen. Een beetje natuur in het huis. Zeer nuttig om omgeving te verkennen. Uitgebreid en smaakvol ontbijt. Alle Prijzen zijn in Euro, inclusief breakfast en afhankelijk van het seizoen dat U verkiest.
Amylia BB Bed and Breakfast Oostlaan 18, 8420 De Haan Wenduine.
Parkeren in De Haan en Wenduine is sowieso gratis. U kan perfect vooraan onze Bed and Breakfast parkeren. Maar in het hoogseizoen zijn deze plaatsen mogelijks bezet. Daarom biedt BB Amylia u gratis parkeerruimte achteraan de woning! Elektronisch betalen mogelijk. Het lijkt ons handig te vermelden dat u bij ons terecht kan met elektronische betaalkaarten. Wij aanvaarden o.a. Bancontact, Visa, MasterCard, etc. Het ontbijt was schitterend. Zeer vriendelijke eigenaars. Ik zou hier op vakantie kunnen komen voor 2 weken aan zee!
Bed and breakfast Het Zonnehuis De Haan exclusive interior design in a private guesthouse.
Bed breakfast Toerisme De Haan.
Het Zonnehuis werd volledig gerestaureerd en heringericht door Jan Vermast Interiors en heeft haar grandeur van weleer herwonnen. Nu is het een exclusieve Bed Breakfast, een ander deel van het huis een luxe vakantie-woning en de showroom voor het interieurbedrijf. Gasten genieten van de typische sfeer van De Haan, het gracieus interieur van het huis en de rust van de tuin.
Bed and breakfast BB Estee, De Haan, Belgische kust, Belgi.
Bed and breakfast. Bed and breakfast BB Estee. Belgi Belgische kust De Haan. BB Estee ligt in De Haan, op slechts 400 m van het strand van De Haan. Het biedt accommodatie aan het strand met een tuin, een terras en gratis WiFi.
BB Yaca De Haan Start.
BB YACA is rustig gelegen in een villawijk op één der mooiste locaties in Klemskerke-De Haan. U waant er zich in het zuiden van Frankrijk wegens de Middellandse zeetype-bouwstijl. Op 20 minuten wandelafstand van het centrum en de zee. De gerenoveerde villa beslaat 1100 m. 4 prachtige kamers. Oprit met parking. Bij Daniel Imola Dewulf. Vanaf 90 per nacht. De Egon Schiele Egon Schiele-Oostenrijk1860-1918, Expressionist gastenkamer is de comfortabelste van de vier kamers.Er is de comfortabele boxspringbed van 180X200 cm in twee delen naast elkaar en. Vanaf 70 per nacht. James Ensor Belg.schilder: 1860-1949Expressionist, Surrealist, met Leon Spilliaert een monument in de Oostendse kunstwereld leent hier zijn naam voor deze gastenkamer.Deze gastenkamer bestaat uit 2.
Bed and breakfast De-Haan selectie Weekendhotel.nl.
Brugge bed and breakfast 69., Bed and Breakfast in Brugge. Overige adressen in De-Haan bed and breakfast.: Het Zonnehuis De-Haan De Coqisserie De-Haan Maison Rabelais De-Haan Villa Beatrice De-Haan Convent De-Haan Marie-marae De-Haan BB belise De-Haan Langhof De-Haan Aurore De-Haan.
www.convent-bb.be.
Het Zonnehuis Bij Jan en Bertrand Met Vier in Bed.
Jan en Bertrand zijn levensgezellen en baten BB Het Zonnehuis in het mondaine De Haan uit. Hun bed and breakfast is volledig in Engelse stijl, tot in het kleinste detail. Met hun 9 jaar ervaring zijn ze de meest ervaren uitbaters van week 1.
Bed Breakfast Le Maquis De Haan Belgium.
BB BELISE Charme Hotel Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
BB te koop. Bed Breakfast in DE HAAN. RESERVEER ONLINE Contacteer. Sfeervol overnachten bij BB voor wie op zoek is naar een rustige vakantie, zowel in de zomer als in BB Belise ligt op 400 meter van het strand en heeft een centrale ligging aan de Belgische kust.
Home Bed breakfast Maison Rabelais De Haan.
Ik maak graag tijd vrij voor u! De villa is in 1939 gebouwd door Notaris Nelson en kreeg de naam" La Pastourelle." nu Bed Breakfast Maison Rabelais. Bed Breakfast Maison Rabelais Normandiëlaan 4, 8420 De Haan Tel32/0478: 30 70 61 info@maisonrabelais.be Webdesign by Stardekk.

Contacteer ons