Meer resultaten voor bed en breakfast brugge

bed en breakfast brugge
Chambres d'hôtes' Bed Breakfast.
Toeristische informatie met suggesties voor het verkennen van Brugge en omgeving, is beschikbaar. Vanaf de autosnelweg E40 neemt u de afrit Brugge afrit n 8. Net voor de 2de lichten, gaat u rechts aanduiding SINT MICHIELS Nu volgt u deze weg rechtdoor.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Brugge!
Een unieke open ruimte in het bos nabij Brugge en de zee, ontwaken met vogelgezang, gezellig ontbijten in de veranda of op terras na een zalige nachtr. Bed and Breakfast. Het Gheestelic Hof. Geniet van de charmante gezelligheid in een typisch Brugs herenhuis.
Home Inn Brugas bed and breakfast Brugge, Bruges, Brügge, Brujas.
WIJ BEVINDEN ONS IN DE BLAUWE PARKEERZONE. OVERDEKTE AFGESLOTEN PRIVE PARKEERGARAGE: 750, EURO/NACHT. KORTING BIJ RESERVATIE KAMER ONTBIJT VIA INNBRUGAS: 250, EURO/PERS/NACHT. Bed Breakfast Inn Brugas. Nikolaas Gombertstraat 21 8000 Brugge info@innbrugas.be t 0485 88.13.00 bereikbaar tussen 12u en 14u en na 20u.
BB's' en chambres d'hôtes' in het Brugse Ommeland.
Charme bed breakfast gelegen tussen Oostende en Brugge in een rustige buurt in het Brugse Ommeland met zijn bossen, weilanden en groene akkers. 72 85 per nacht. In het rustige polderlandschap tussen Brugge en Knokke ligt onze hoeve. 70 90 per nacht.
bb centrum brugge met 3 gastenkamers en lift.
BB t Walleke. Modern comfort wordt hier gecombineerd met een hartverwarmende gastvrijheid. Brugge heeft U zoveel te bieden en wij helpen u graag met toeristische, culturele en culinaire informatie. Het weer in Brugge. Meer weer in Brugge. 8000 Brugge, Belgie.
Bed Breakfast Le Flaneur.
BB Le Flaneur bevind zich in een gerenoveerde herenwoning van 1850 in de Brugse wijk St Gillis en is deels gebouwd op het Augustijnenklooster. Het is gevestigd in een rustig kwartier in hartje Brugge in de buurt van het Jan van Eyckplein, de Spinolarei en de Augustijnenrei.
Bed and Breakfast Antares logies Verken Brugge in haar puurste vorm.
Centrum Brugge vlot bereikbaar met bus en fiets. Eveneens ideaal voor uitstappen naar de Kust, Polders en Brugse omgeving. Grote tuin met vijver waar, als het weer het toelaat, het ontbijt kan genomen worden. Bed and breakfast Antares. Kloosterveld 12 8200 Brugge.
Bed and Breakfast De Vijf Zuilen Brugge Guesthouse, Chambres d'hotes' Bruges Brugge Hosted by Stardekk.
Nicky's' Bed and Breakfast Brugge Restaurant Ganzespel.
Pivone Bed and Breakfast Brugge.
BB Brugge Walvisch Bed and Breakfast Brugge Weekendje Brugge Logeren en overnachting Brugge BB West-Vlaanderen.
Door deze unieke ligging kan elke gast voor zichzelf beslissen om uit te rusten met een kop koffie in een warme zetel, lekker luieren in onze tuin, of er op uit te trekken en het middeleeuwse Brugge te ontdekken. Reeds bij aankomst in Bed and Breakfast Walvisch zorgen we ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt en uw verblijf puur genieten wordt.
BB Côté Canal in Brugge Luxueus gastenverblijf Huyze Hertsberge aan de waterkant.
Alle exclusieve kamers hebben een onweerstaanbaar zicht op de tuin en het water de reien van Brugge. 32 0475 457 707 32 050 333 542. Een oase van rust. verblijf op een unieke locatie in Brugge! Alle rechten voorbehouden. Bed and breakfast Côté Canal.

Contacteer ons