Meer resultaten voor break and breakfast

break and breakfast
Geertje Henckens Bed Breakfast.
Welkom in de Bed Breakfast van Geertje Henckens, een gastenverblijf midden in de bruisende binnenstad van Gent. De BB maakt deel uit van een voormalig klooster, waar je nog historische elementen kan bewonderen, zoals enkele muurschilderingen uit de 15e eeuw.
Home Les Charmes des Etoiles.
De Warme sfeer van een landelijke B B. Onze Bed Breakfast is gelegen in het authentieke centrum van Transinne Libin in de provincie Luxemburg. Het dorpje telt slechts 400 inwoners en wordt omringd door prachtige wouden en rivieren waaronder de boven Lesse of Haute" Lesse.
Bed Breakfast Gent, vind snel BB in Gent, logeren Gent, citytrip, leuke adresjes, tips locals, hotspots, bezienswaardigheden.
Verblijf in de 18de eeuwse kunstenaarswoning in het historische centrum; kamers met privé badkamer keuken. Een typisch Gents arbeidershuisje werd omgetoverd tot een charmant gastenverblijf. Design BB Logidenri. BB Logid'enri' ligt centraal tussen de St-Baafskathedraal, het OLV Ter Hoye Begijnhof en het Kunstenkwartier. Bed and Breakfast met alle faciliteiten, tuin.
BB Brigitte Alain België Brussel Booking.com.
Deze door een familie beheerde bed breakfast beschikt over 2 kamers in een gerenoveerd huis met een rustige tuin in een rustige buurt. BB Brigitte Alain ligt in de wijk Vorst van Brussel, op 5 km van het centrum en bezienswaardigheden als de Grote Markt.
De Bergvallei BB Oedelem vakantie op de boerderij hoevetoerisme bij Brugge boerderijvakantie Brugse Ommeland.
Van 4 tot 6 mei een super familieweekend gehad Dit was niet enkel door het mooie weer maar ook door de zeer toffe BB. Prachtige ligging, zeer mooie, nette kamers, een zeer verzorgd ontbijt met verse producten en vooral niet vergeten een super enthousiaste gastvrouw en gastheer!
BB Brugge Walvisch Bed and Breakfast Brugge Weekendje Brugge Logeren en overnachting Brugge BB West-Vlaanderen.
Door deze unieke ligging kan elke gast voor zichzelf beslissen om uit te rusten met een kop koffie in een warme zetel, lekker luieren in onze tuin, of er op uit te trekken en het middeleeuwse Brugge te ontdekken. Reeds bij aankomst in Bed and Breakfast Walvisch zorgen we ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt en uw verblijf puur genieten wordt.
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
Bed and Breakfasts in België Kamersmetontbijt.be.
Bed and breakfast Oost-Vlaanderen. Mooie BB gelegen in een mooie omgeving, ideaal voor te wandelen en per fiets de streek te. BB Het Abelenhof. Bed and breakfast West-Vlaanderen. Onze Bed and Breakfast bevindt zich in een zeer rustige wijk, net buiten het centrum van Brugge.Dit.
Breadpoint.
Geen nood, met een eenvoudig telefoontje kan je een afspraak maken. Rokkebolle is een klein eethuisje in Gent-Ledeberg waar je terecht kan voor een hapje, drankje, krant en gratis WiFi. De place to be vlakbij onze bed and breakfast is het Keizerpark in Gent.
break and breakfast.
bed an breakfast. break and breakfast. b en b. break and breakfast. BB Tremelo Kom tot rust in onze prachtige Bed Breakfast Pony's' en Pistolets. Bed and Breakfast Tremelo. info at ponys-en-pistolets punt be. Startpagina Bed Breakfast. Bed and Breakfast Tremelo.
Bed breakfast Lithium Bed, Zen Breakfast België Mechelen Booking.com.
Betaalwijzen bij accommodatie. Lithium Bed, Zen amp; Breakfast behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Lithium Bed, Zen Breakfast behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.
De Heren van Sfeer: Bed Breakfast.
Loading Images Bed Breakfast. De gastheren Geert-Jan, Martien Ringo zijn begin 2012 verhuisd met hun BB van het Vlaamse Retie naar het Waalse dorpje Borgoumont in de prachtige gemeente van Stoumont. Ook hier bieden zij een gastvrij onthaal, een sfeervolle overnachtingsplaats, bourgondisch eten en drinken, rust, gezelligheid en vooral Sfeer.

Contacteer ons